´╗┐

Dostava in pla─Źilo

CENE
Vse cene izdelkov objavljene na www.superizbira.si so cene z vklju─Źenim DDV in veljajo, v kolikor ni druga─Źe navedeno za 1 kom. Cene vseh izdelkov so prikazane v EUR. Cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, zato pri nakupu veljajo cene, ki so objavljene ob oddaji naro─Źila. Prodajalec si pridr┼żuje pravico, da lahko stranki ob nakupu oz. oddaji naro─Źila ponudi dodatne popuste na naro─Źeno blago. Slike so lahko samo simboli─Źne in ne odra┼żajo vedno v celoti dejanskega stanja.
Podatek o strošku morebitne dostave in drugih morebitnih dajatev je kupcu na voljo tudi pri oddaji naro─Źila.
 
PLA─îILO
Na spletnem mestu www.superizbira.si lahko naro─Źeno blago pla─Źate na naslednje na─Źine:
a) s Pla─Źilom po prevzetju, kupnino poravnate uslu┼żbencu dostavne slu┼żbe(Pošta Slovenije), vklju─Źno s provizijo pošte.
b) z Avansnim nakazilom na ra─Źun podjetja Vendo Veleprodaja d.o.o. (na podlagi ponudbe, predra─Źuna, naro─Źila preko interneta)
Pri pla─Źilu naro─Źenega blaga na podlagi predra─Źuna se blago odpošilja po prejetju pla─Źila na TRR podjetja oz. po prejetju potrdila o uspešno izvršenem pla─Źilu, ki ga lahko pošljete na email naslov spletne trgovine www.superizbira.si .
 
POŠILJANJE
Pakete pošiljamo izklju─Źno znotraj Slovenije. V tujino paketov ne pošiljamo zaradi prevelikih stroškov pošiljanja.
Packages are shipped only within Slovenia. We do not ship internationally due to high shipping costs.
 
DOSTAVA
Dostava blaga se vrši v najkrajšem mo┼żnem ─Źasu. Za izdelke na zalogi je dobavni rok 1-2 dni. Naro─Źila sprejeta do 15.00 ure praviloma odpošljemo še isti dan. Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije d.o.o.,  prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.
Dostave potekajo ve─Źinoma v dopoldanskem ─Źasu. V primeru, da v ─Źasu dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbli┼żji pošti Slovenije.
Ob dobavi prejme uporabnik vse dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in na─Źin izvršitve same pravice. Seznanjen je z vsemi potrebnimi informacijami glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru prito┼żbe in informacijami glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaklju─Źku pogodbe.
Poštnino za dostavo naro─Źenega blaga, pla─Źa kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, ki izvaja dostavo blaga na dom.  Veljavni cenik Pošte Slovenije je dostopen na povezavi.
Osebni prevzem je mo┼żen po predhodnem dogovoru na tel. 051/ 228 281. Osebni prevzem se vrši v skladiš─Źu na Obre┼żni ulici 103 v Mariboru.
 
BREZPLA─îNA DOSTAVA
Pri naro─Źilih nad 40 eurov krije stroške dostave za naro─Źeno blago podjetje Vendo Veleprodaja d.o.o.. 
 
POŠKODBE PRI TRANSPORTU
Kupec je pri prevzemu pošiljke dol┼żan pregledati njeno vsebnost. V primeru fizi─Źnih poškodb pošiljke, v primeru da manjka njena vsebina in pošiljka ka┼że znake odprtja, je kupec dol┼żan celotno pošiljko (paket, zaš─Źitna embala┼ża, izdelki) reklamirati pri dostavljalcu (t.j. navadno Pošta Slovenija d.o.o.), ki je dol┼żan rešiti reklamacijo na svoje stroške, ─Źe se mu doka┼że odgovornost.
Poškodovano pošiljko v nespremenjenem stanju odnesite na najbli┼żjo pošto in izpolnite reklamacijski zapisnik. Prosimo, da o poškodbi pošiljke obvestite tudi naro─Źniško slu┼żbo spletne trgovine www.superizbira.si .
 
RA─îUN IN SPREMNA OBVESTILA
Ra─Źun se izda na trajnem mediju, v pisni obliki, z raz─Źlenjenimi stroški, kupcu pa se ta posreduje hkrati z dostavo blaga.
Hkrati kupec prejme še pisno obvestilo o:
•    Pravici do odstopa od pogodbe ter o na─Źinih in pogojih izvrševanja te pravice oziroma obvestilo, kdaj kupec te pravice nima;
•    Naslovu, kamor lahko kupec pošlje svoje ugovore, pripombe, zahtevke, izjave in pohvale;
•    Servisni slu┼żbi in veljavnih garancijskih pogojih;
•    Pogojih za odpoved pogodbe, kadar gre za pogodbe, ki so sklenjene za nedolo─Źen ─Źas oziroma za ─Źas, ki je daljši od enega leta.

 

fb-title