Noži iz titana

Komplet titanovih nožev na stojalu
Titan ojačan z damask jeklom
  • Model: RL-3TST
  • Proizvajalec: Royalty Line

Cena:   19.50 € z DDV

Dodaj v košarico:         
Details:

Kakovostni in vzdržljivi Titanium noži Royalty Line z ergonomskimi silikonskimi ročaji so ostri in kvalitetni noži, ki ne smejo manjkati v nobenem gospodinjstvu. V kompletu nožev prejmete 3 različne nože za različna kuhinjska opravila.

Titanium noži so posebno kvalitetni in vzdržljivi noži, na katere prisegajo mnogi kuharski mojstri po vsem svetu.

Ergonomičen ročaj nožev zagotavlja udobno in kontrolirano uporabo orodij, specialna izdelava teže nožev zagotavlja odlično in enostavno uporabo, ki vam ponuja uživanje ob uporabi teh nožev. Rezila so izredno ostra ter dolgotrajna. Čiščenje je izredno enostavno, nože enostavno splaknete ali obrišete s pomočjo tekstilne krpe. Rezanje opravljajte na leseni ali plastični rezalni deski.

Zlitina damask jekla in titana zagotavlja trdnost in vzdržljivost nožev, laserska obdelava rezil pa zagotavlja dolgotrajno ostrost!

Set vsebuje:
- santoku kuharski nož (18 cm rezilo + 13 cm ročaj)
- večnamenski nož (13 cm rezilo + 11 cm ročaj)
- nož za lupljenje (9 cm rezilo + 11 cm ročaj)
- stojalo za nože

Vzdrževanje nožev
Noben nož ne bo večno ostal oster. Celo najtrši in najkvalitetnejši material se s časoma obrabi in poškoduje. Kvaliteta noža se odraža tudi s tem, da nož ostane dlje časa oster, ko pa izgubi ostrino, se ga da hitro in kvalitetno nabrusiti.

UPORABLJAJTE NOŽE, KI SO PRIMERENI ZA DOLOČENA OPRAVILA
Boste sekljali, rezali, ga uporabljali na prostem, odpirali pločevinke…? Za vsako opravilo uporabite nož, ki je za to namenjen. Če boste z nežnim rezilom odpirali pločevinke, ga lahko zelo hitro poškodujete ali celo uničite.

DESKA ZA REZANJE
Nikoli ne režite na jeklenih površinah, posodah, steklu, keramiki, marmornem pultu ali čem podobnem. Uporabljajte zgolj in samo lesene deske ali deske iz umetnih materialov, ki ne škodujejo rezila nožev.

STRGANJE
Narezanih živil z deske v posodo nikoli ne strgajte z rezilom noža, saj ga s tem uničujete. Nož raje obrnite in strgajte s hrbtno stranjo.

ČIŠČENJE
Za čiščenje vaših nožev NIKOLI ne uporabljajte pomivalnega stroja. Vroča voda in agresivni detergenti zmanjšujejo ostrino noža. Nož že med samim delom nekajkrat obrišemo s krpo, na koncu ga lahko pomijemo z mlačno vodo, nekaj detergenta in mehko gobico. Po čiščenju nož zelo temeljito obrišemo saj mora biti popolnoma suh preden ga pospravimo. Vsako daljše zadrževanje noža v vlagi lahko močno poškoduje rezilo. Nož lahko vsake toliko časa namažemo z oljem.

SHRANJEVANJE NOŽEV
Nože shranjujte v lesenih blokih, profesionalnih kovčkih ali etuijih. Nikakor pa nožev ne shranjujte v predalih, skupaj z ostalim priborom saj se med odpiranjem predala rezilo lahko poškoduje z udarjanjem ob druge kovinske predmete. Odsvetujemo tudi hranjenje v usnjenih krpah, saj usnje zadržuje vlago, to pa škoduje rezilu noža.

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 12 september, 2014.