Balzami

Konjski balzam z oljem gorskega bora in mentola - von Dr. Sacher s
  • Model: C-011099
  • Proizvajalec: Dr. Sachers

Cena:   6.80 € z DDV

Dodaj v košarico:         
Details: Konjski balzam von Dr. Sacher's je narejen po receptu bogatih zelič kot so, Pritlikavi gorski bor, Rožmarin, Hamamelis, Alantoin, Kafra, Mentol.... PFERDEBALSAM je še posebej primerna za uporabo na hrbtu in nogah.

Konjski gel Dr.Sachers je narejen po receptu bogatih zelič kot so, Pritlikavi gorski bor, Rožmarin, Hamamelis, alantoin, Kafra, Mentol.

Zaradi te bogate vsebine je ta konjski gel Bogata izbira za nego vašega telesa in kože. V tej vsebini boste prejeli vse na enem mestu tako da boste zraven vzpodbuditve vaše telo osvežili in mu ponudili najboljšo nego z gorskimi zelišči.Narava nam ponuja veliko bogate vsebine, s katero si lahko pomagamo do boljšega počutja in negovane kože.

KONJSKI balzam z ekstraktom gorskega bora in mentola - PFERDEBALSAM 500 ml. - von Dr. Sacher´s

KONJSKI GEL Z GOSRKIMI ZELIŠČI SE UPORABLJA V ZELO ŠIROKE NAMENE PRI NEGI TELESA:

-Uporavljamo ga lahko v nasplošno nego
-Pri otrujenem počutju
-Pospešuje energijo v telesu
-Koži daje občutek svežine
-Pozitivno vpliva na celotno telo in počutje

Sestavine:

Aqua;Alcohol Denat,Carbomer;Glycerin;Pinus Mugo Var.Pumilio Oil;Rosmarinos Officinalis Oil;Hamamelis Virginiana Extract;Sodium Hyidroxide;Phenoxy-Ethanol;Methylparaben;Ethylparaben;Butylparaben;Propylparaben,Allantoin;Disodium Edta;Menthol;Parfum;Limonene;Linalool;Coumarin;Cinnamal;C.I.19140;C.I.42090

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 03 avgust, 2019.

       

fb-title