Noži s keramično prevleko

Kuhinjski noži z antibakterijsko prevleko
5 delni set nožev in lupilec - modri
  • Model: RL-BLU5-W
  • Proizvajalec: Royalty Line

Cena:   16.00 € z DDV

Dodaj v košarico:         
Details:

Komplet kuhinjskih nožev Royalty Line je kvaliteten komplet nožev prevlečenih z antibakterijsko NON-STICK prevleko, ki preprečuje sprijemanje hrane ter posebnimi ergonomsko in estetsko oblikovanimi silikonskimi ročaji. Hrana in živila rezana z antibakterijskimi noži se ne prijemlje na nož, noži so izredno ostri, enostavni za čiščenje, kot dodatek pa v kompletu nožev prejmetu tudi lupilec za sadje in zelenjavo.

Komplet nožev vsebuje:
1 x Nož za meso
1 x Kuharski nož
1 x Nož za rezanje kruha
1 x Univerzalni nož
1 x Nož za lupljenje
DARILO: Lupilec za sadje in zelenjavo

Vzdrževanje nožev
Noben nož ne bo večno ostal oster. Celo najtrši in najkvalitetnejši material se s časoma obrabi in poškoduje. Kvaliteta noža se odraža tudi s tem, da nož ostane dlje časa oster, ko pa izgubi ostrino, se ga da hitro in kvalitetno nabrusiti.

UPORABLJAJTE NOŽE, KI SO PRIMERENI ZA DOLOČENA OPRAVILA
Boste sekljali, rezali, ga uporabljali na prostem, odpirali pločevinke…? Za vsako opravilo uporabite nož, ki je za to namenjen. Če boste z nežnim rezilom odpirali pločevinke, ga lahko zelo hitro poškodujete ali celo uničite.

DESKA ZA REZANJE
Nikoli ne režite na jeklenih površinah, posodah, steklu, keramiki, marmornem pultu ali čem podobnem. Uporabljajte zgolj in samo lesene deske ali deske iz umetnih materialov, ki ne škodujejo rezila nožev.

STRGANJE
Narezanih živil z deske v posodo nikoli ne strgajte z rezilom noža, saj ga s tem uničujete. Nož raje obrnite in strgajte s hrbtno stranjo.

ČIŠČENJE
Za čiščenje vaših nožev NIKOLI ne uporabljajte pomivalnega stroja. Vroča voda in agresivni detergenti zmanjšujejo ostrino noža. Nož že med samim delom nekajkrat obrišemo s krpo, na koncu ga lahko pomijemo z mlačno vodo, nekaj detergenta in mehko gobico. Po čiščenju nož zelo temeljito obrišemo saj mora biti popolnoma suh preden ga pospravimo. Vsako daljše zadrževanje noža v vlagi lahko močno poškoduje rezilo. Nož lahko vsake toliko časa namažemo z oljem.

SHRANJEVANJE NOŽEV
Nože shranjujte v lesenih blokih, profesionalnih kovčkih ali etuijih. Nikakor pa nožev ne shranjujte v predalih, skupaj z ostalim priborom saj se med odpiranjem predala rezilo lahko poškoduje z udarjanjem ob druge kovinske predmete. Odsvetujemo tudi hranjenje v usnjenih krpah, saj usnje zadržuje vlago, to pa škoduje rezilu noža.

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 12 september, 2014.