Neoprenske opornice

Neoprenska opornica za koleno
  • Model: V-ART09
  • Proizvajalec: Stil

Cena:   29.80 € z DDV

Dodaj v košarico:         

Prosimo izberite:Details:

Predstavljamo linijo neoprenskih opornic podjetja STIL, ki so namenjene opori vašim mišicam in sklepom tako pri vsakodnevnih opravilih, kot tudi pri večjih naporih pri športu ali težkem delu. Ob enem so v pomoč pri okrevanju po poškodbah!

Neoprenska opornica za koleno je namenjena vsem, ki svoja kolena izpostavljajo večjim naporom, naj bo to pri delu ali pri športu.

Neoprenski elastični produkti proizvajalca STIL so narejeni za:
- oporo pri športnih aktivnostih
- pomoč pri okrevanju pri športnih poškodbah
- oporo mišicam in sklepom pri težkem delu
- oporo mišicam in sklepom pri vsakodnevnih opravilih

Lastnosti neoprena:
- termični efekt: stimulira, aktivira in pospeši regeneracijo mišic, poveča crikulacijo krvi
- enakomerna kompresija: elastičen stisk tkiv in dodatna opora
- stabilizacijski efekt: opora pri športu ali vsakodnevnih aktivnostih

Velikost:
- S (obseg: 28 cm)
- M (obseg: 30 cm)
- L (obseg: 32 cm)
- XL (obseg: 34 cm)
- XXL (obseg: 36 cm)

Smučanje, tek, kolesarjenje, nogomet, košarka, … to so športi, pri katerih kolena nosijo dosti obremenitev in so izpostavljen večjim naporom, kot preostali deli telesa. Kolensko opornico iz neoprena lahko nosite preventivno, da ne pride do poškodb vezi ali mišic med izvajanjem športnih aktivnosti. Neoprenska opornica s svojimi elastičnimi kompresijskimi lastnostmi poskrbi, da so kolena stisnjena, nudi dodatno oporo in lahko prepreči morebitne poškodbe, kot so mišični krči, pretegnjene vezi, izpah,…

Z neoprensko opornico poskrbite, da vas koleno po opravljenem delu ne bo pustilo na cedilu. Zaščitite jo in boste delo opravljali brez skrbi.

Ste si poškodovali koleno zaradi športa ali težkega dela in okrevanje traja dlje, kot bi si želeli? Opornica s svojimi lastnostmi pripomore k hitrejšemu okrevanju po mišičnih krčih, nategnjenih vezeh,… Neopren ima termične lastnosti, s katerimi aktivira regeneracijo mišic in vezivnih tkiv ter poveča cirkulacijo krvi.

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 23 september, 2014.