Neoprenske opornice

Neoprenska opornica za zapestje
  • Model: V-ART01
  • Proizvajalec: Stil

Cena:   12.80 € z DDV

Dodaj v košarico:         
Details:

Predstavljamo linijo neoprenskih opornic podjetja STIL, ki so namenjene opori vašim mišicam in sklepom tako pri vsakodnevnih opravilih, kot tudi pri večjih naporih pri športu ali težkem delu. Ob enem so v pomoč pri okrevanju po poškodbah!

Neoprenska opornica za zapestje je namenjena vsem, ki svoja zapestja izpostavljajo večjim naporom, naj bo to pri delu ali pri športu.

Neoprenski elastični produkti proizvajalca STIL so narejeni za:
- oporo pri športnih aktivnostih
- pomoč pri okrevanju pri športnih poškodbah
- oporo mišicam in sklepom pri težkem delu
- oporo mišicam in sklepom pri vsakodnevnih opravilih

Lastnosti neoprena:
- termični efekt: stimulira, aktivira in pospeši regeneracijo mišic, poveča pretok krvi
- enakomerna kompresija: elastičen stisk tkiv in dodatna opora
- stabilizacijski efekt: opora pri športu ali vsakodnevnih aktivnostih

Tenis, namizni tenis, golf, kegljanje, … to so športi, pri katerih zapestje nosi večino obremenitev in je izpostavljeno večjim naporom, kot preostali deli telesa. Zapestno opornico lahko nosite preventivno, da zmanjšate možnost poškodb vezi ali mišic med izvajanjem športnih aktivnosti. Neoprenska opornica s svojimi elastičnimi kompresijskimi lastnostmi poskrbi, da je zapestje stisnjeno, nudi dodatno oporo in lahko zmanjša možnost morebitnih poškodb, kot so zvini, pretegnjene vezi,…

Pri večini opravil v službi uporabljamo roke, naj bo to v pisarni pri tipkanju na računalnik, ali v skladišču pri prenašanju težkih stvari. Z neoprensko opornico poskrbite, da vas zapestja po opravljenem delu ne bodo pustila na cedilu. Zaščitite jih in boste delo opravljali brez skrbi.

Ste si poškodovali zapestje zaradi športa ali težkega dela in okrevanje traja dlje, kot bi si želeli? Opornica s svojimi lastnostmi pripomore k hitrejšemu okrevanju po zvinih, izpahih, pretegnjenih vezeh,… Neopren ima termične lastnosti, s katerimi aktivira regeneracijo mišic in vezivnih tkiv ter poveča cirkulacijo krvi.

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 16 september, 2014.