Šport, rekreacija in nega

Neoprenski fitness pas
Perfect Belt Fitness
  • Model: V-3956

Cena:   9.90 € z DDV

Dodaj v košarico:         
Details:

Neporenski Perfect Belt - Fitness

V TRENUTKU OPAZNO HUJŠANJE

PRAKTIČEN • NEOPAZEN • UČINKOVIT

Kot ste lahko videli v medijih, vam Perfect Belt Fitness pas omogoča trenutno zmanjšanje nekaj odvečnih centimetrov okoli pasu.

Perfect Belt - Fitness pas je izdelan iz lahkega neoprena, tankega in lahkega materiala ter naravne gume, katera zagotavlja prilagodljivost in trajnost. Zunanja stran pasu je narejena iz prožnega Neoprena, ki omogoča gretje in razbremeni hrbtenico. Učinkovita podpora za hrbtenico, ki ne ovira gibanja. Zapenja se s pomočjo ježka in ostaja neo­pazen pod najtanjšimi oblačili. Ne ovira gibanja, samo prijetna toplina vas spominja, da ga nosite. Na vaš trebuh deluje kot savna, zmanjša ga v zelo kratkem času. Vaš pas bo imel idealne mere.

REZULAT VAS BO PRESENETIL

MATERIAL IZDELAN Z NAJSODOBNEJŠO TEHNOLOGIJO

Pas "Perfect Belt - Fitness" nosite 72 ur in nato preverite, koliko se je zmanjšal obseg pasu. Deluje kot savna!

- Odličen za aerobne aktivnosti
- Pomaga izravnati in oblikovati trebuh.
- Odlično se prileže telusu s pomočjo mehke neopren materiala

Hrbtenica je glavna opora okostja človeškega telesa in sega od medenice do lobanjskega dna. Podpira trup, glavo ter obdaja in ščiti hrbtni mozeg. Sestavljena jeiz 33-ih kostnih vretenc ovalne oblike, med katerimi so ploščate blazinice iz čvrste hrustančevine z zdrizasto sredico. Te varujejo vretenca med gibanjem. Hrbtenica je v vratnem delu upognjena naprej, v prsnem nazaj, v ledvenem naprej in v medenici spet nazaj. Gledana od strani ima obliko črke S. Hrbtenica je brez dvoma "steblo" našega telesa v vseh pogledih.

PAS NI RAZTEGLJIV!

Velikost: Univerzalen 100 x 20cm
Vzdrežvanje: Ročno Pranje

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 04 november, 2014.