Neoprenske opornice

Neoprenski pas za ledveni predel
z opornimi palicami
  • Model: V-ART06
  • Proizvajalec: Stil

Cena:   49.50 € z DDV

Dodaj v košarico:         

Prosimo izberite:Details:

Predstavljamo linijo neoprenskih opornic podjetja STIL, ki so namenjene opori vašim mišicam in sklepom tako pri vsakodnevnih opravilih, kot tudi pri večjih naporih pri športu ali težkem delu. Ob enem so v pomoč pri okrevanju po poškodbah!

Neoprenski ledveni pas s podpornimi palicami je popolnoma nastavljiv na vaš obseg pasu, tako da ga nastavitete točno tako, kot vam ustreza. Pritrdi se z ježkom spredaj na trebuhu, ob straneh pa sta še dva ježka, s katerima nastavite zategnjenost pasu, da je opora optimalna za vaš hrbet. Vstavljenih je 5 podpornih palic, ki nudijo še dodatno oporo pri športu, okrevanju ali napornem delu. Palice lahko odstranite, jih pustite samo na sredini ali ob straneh, kot vam najbolj ustreza.

Neoprenski elastični produkti proizvajalca STIL so narejeni za:
- oporo pri športnih aktivnostih
- pomoč pri okrevanju pri športnih poškodbah
- oporo mišicam in sklepom pri težkem delu
- oporo mišicam in sklepom pri vsakodnevnih opravilih

Lastnosti neoprena:
- termični efekt: stimulira, aktivira in pospeši regeneracijo mišic, poveča crikulacijo krvi
- enakomerna kompresija: elastičen stisk tkiv in dodatna opora
- stabilizacijski efekt: opora pri športu ali vsakodnevnih aktivnostih

Velikost:
- S (obseg: 70 cm - nastavljiv do +/- 25 cm)
- M (obseg: 80 cm - nastavljiv do +/- 25 cm)
- L (obseg: 90 cm - nastavljiv do +/- 25 cm)
- XL (obseg: 100 cm - nastavljiv do +/- 25 cm)

Veslanje, košarka, nogomet, tek, dvigovanje uteži, … to so športi, pri katerih hrbet nosi dosti obremenitev in je izpostavljen večjim naporom, kot preostali deli telesa. Ledveni oporni pas lahko nosite preventivno, da zmanjšate možnost poškodb vezi ali mišic med izvajanjem športnih aktivnosti. Neoprenska opornica s svojimi elastičnimi kompresijskimi lastnostmi poskrbi, da je hrbet v predelu ledvic in križa stisnjen, nudi dodatno oporo in lahko zmanjša možnost morebitnih poškodb, kot so mišični krči, pretegnjene vezi,…

Pri večini opravil v službi hrbet izredno trpi, naj bo to na stolu v pisarni pri tipkanju na računalnik, ali v skladišču pri prenašanju težkih stvari. Z neoprensko opornico poskrbite, da vas hrbet po opravljenem delu ne bo pustil na cedilu. Zaščitite ga in boste delo opravljali brez skrbi.

Ste si poškodovali hrbet zaradi športa ali težkega dela in okrevanje traja dlje, kot bi si želeli? Opornica s svojimi lastnostmi pripomore k hitrejšemu okrevanju po mišičnih krčih, nategnjenih vezeh,… Neopren ima termične lastnosti, s katerimi aktivira regeneracijo mišic in vezivnih tkiv ter poveča cirkulacijo krvi.

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 23 september, 2014.