Noži iz nerjavečega jekla

Noži iz nerjavečega jekla - večbarvni
6 nožev na magnetnem stojalu
  • Model: RL-MG5C
  • Proizvajalec: Royalty Line

Cena:   40.20 € z DDV

Dodaj v košarico:         
Details:

5 nožev iz nerjavečega jekla, s silikonskim, ergonomično oblikovanim ročajem, na magnetnem stojalu za lažje shranjevanje. Nerjaveče jeklo zagotavlja dolgo življenjsko dobo in ostrino!

Dober nož je glavni pripomoček vsakega kuharja ali kuharice, naj bo to mojster v priznani restavraciji ali domači ljubiteljski kuhar. 5 nožev iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, priznanega proizvajalca Royalty Line iz Švice, je odličen dodatek v vašem naboru kuharskih pripomočkov. V kompletu dobite veliki nož za razkosavanje mesa, narezljan nož za kruh, dolgi ozek nož za rezanje pripravljenega mesa, manjši večnamenski nož in mali nož za lupljenje. Popoln set za vsako kuhinjo. V kompletu je tudi zložljivo stojalo v magnetom, za lažje shranjevanje nožev.

Nerjaveče jeklo visoke kakovosti zagotavlja visoko življenjsko dobo nožev Royalty Line in ob enem tudi njihovo ostrino! Ergonomično oblikovani ročaji prevlečeni s kvalitetnim silikonom zagotavljajo idealno lego noža v roki in dober oprijem. V stojalu je močan magnet, tako da lahko vaše nože po uporabi shranite na stojalo in ne v predal. Tako bodo noži ostali ostri še dlje, saj je znano dejstvo, da se noži hitreje zatopijo, če jih hranimo v predalu, kjer se drgnejo ob druge predmete.

Veliki noža za razkosavanje
Idealen za razkosavanje vseh vrst mesa, za rezanje manjših kosti perutnine. Z njim boste tudi zlahka očistili ribe!

Narezljan nož
Namenjen predvsem za rezanje kruha, z njim pa boste tudi popolno narezali peciva, torte, …

Daljši nož za rezanje
Namenjen rezanju pečenega mesa in ostale pripravljene hrane. S tem nožem boste zlahka enakomerno narezali pečenko!

Manjši večnamenski nož
Z njim narežite zelenjavo, sesekljajte česen ali peteršilj, na drobno narežite sadje za sadno kupo, …

Nož za lupljenje
Z najmanjšim iz seta nožev zlahka olupite sadje ali zelenjavo. Z njim lahko tudi lepo izrezljate sadje za okraševanje, …

Stojalo
Namenjeno shranjevanju vseh nožev. Postavite ga lahko na pult in noži bodo vedno pri roki, takoj ko jih boste potrebovali.

Vzdrževanje nožev
Noben nož ne bo večno ostal oster. Celo najtrši in najkvalitetnejši material se s časoma obrabi in poškoduje. Kvaliteta noža se odraža tudi s tem, da nož ostane dlje časa oster, ko pa izgubi ostrino, se ga da hitro in kvalitetno nabrusiti.

UPORABLJAJTE NOŽE, KI SO PRIMERENI ZA DOLOČENA OPRAVILA
Boste sekljali, rezali, ga uporabljali na prostem, odpirali pločevinke…? Za vsako opravilo uporabite nož, ki je za to namenjen. Če boste z nežnim rezilom odpirali pločevinke, ga lahko zelo hitro poškodujete ali celo uničite.

DESKA ZA REZANJE
Nikoli ne režite na jeklenih površinah, posodah, steklu, keramiki, marmornem pultu ali čem podobnem. Uporabljajte zgolj in samo lesene deske ali deske iz umetnih materialov, ki ne škodujejo rezila nožev.

STRGANJE
Narezanih živil z deske v posodo nikoli ne strgajte z rezilom noža, saj ga s tem uničujete. Nož raje obrnite in strgajte s hrbtno stranjo.

ČIŠČENJE
Za čiščenje vaših nožev NIKOLI ne uporabljajte pomivalnega stroja. Vroča voda in agresivni detergenti zmanjšujejo ostrino noža. Nož že med samim delom nekajkrat obrišemo s krpo, na koncu ga lahko pomijemo z mlačno vodo, nekaj detergenta in mehko gobico. Po čiščenju nož zelo temeljito obrišemo saj mora biti popolnoma suh preden ga pospravimo. Vsako daljše zadrževanje noža v vlagi lahko močno poškoduje rezilo. Nož lahko vsake toliko časa namažemo z oljem.

SHRANJEVANJE NOŽA
Nože shranjujte v lesenih blokih, profesionalnih kovčkih ali etuijih. Nikakor pa nožev ne shranjujte v predalih, skupaj z ostalim priborom saj se med odpiranjem predala rezilo lahko poškoduje z udarjanjem ob druge kovinske predmete. Odsvetujemo tudi hranjenje v usnjenih krpah, saj usnje zadržuje vlago, to pa škoduje rezilu noža.

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 12 september, 2014.