Masažni program

Ročna anti-celulitna masaža
Body Slimmer
  • Model: VEN-166

Cena:   29.10 € z DDV

Dodaj v košarico:         
Details:

Nastanek celulita je povezan z delovanjem hormona estrogena, ki povzroča nalaganje maščobnih celic v podkožju. Kopičenje maščobnega tkiva nato zmanjša prekrvavitev in izmenjavo tekočin v telesu, posledica česar sta upočasnitev presnove in propadanje vezivnega tkiva, ki se kažeta kot nagrbančena, jamasta koža ali celulit.

Celulit najpogosteje prizadene stegna, meča, kolena in gležnje, redkeje pa roke, trebuh in obraz. Razlogov, zakaj nastane celulit, je veliko – povzročijo ga lahko nepravilna prehrana, sedeče delo, stres, uporaba pretesnega perila ali oblačil, previsoke pete, ki zaustavljajo cirkulacijo, lahko pa je za to estetsko nadlogo kriva tudi dednost.

Masaža – pospešuje cirkulacijo v predelih prizadetih s celulitom. Masaža prizadetih predelov poveča pretok v krvnih in limfnih kapilarah ter zmanjša možnost kopičenja maščobnih celic in zapiranja medceličnega prostora ter s tem tvorjenja maščobnih skupkov.

Body Slimmer je idealni masažni aparat za odpravo celulita! S šestimi koleščki, ki imajo gumijaste zaobljene konice, je masaža prijetna, hkrati pa globinsko deluje na celulit in ga uspešno odpravlja. Pospeši cirkulacijo krvi in limfnega obtoka v celicah.

Navodila a uporabo:
Napravo sestavite tako, da enostavno vstavite masažno glavo v spodnjo odprtino. Vstavite kabel v napravo, adapter pa v vtičnico. Na vrhu naprave je gumb a vklop/izklop. Naprava ima dve hitrosti delovanja: počasi in hitro (regulacija z gumbom).

Roko vstavite v trak in naprava je pripravljena za uporabo.

Pravilna masaža:
- Masaža trebuha: uležite se na hrbet, pokrčite kolena, da boste imeli stopala plosko na tleh/kavču. Napravo premikajte od popka navzven v vse smeri. Masaža v vsako smer naj traja vsaj 5 minut.

- Masaža stegen in meč: usedite se na tla in pokrčite noge v 90°kot. Kolena imejte stisnjena skupaj. Masirajte v smeri od gležnja čez meča proti stegnom in zadnjici. Na gornjem stranskem delu stegna se ustavite za približno 30 sekund. Nato iztegnite noge in krožno masirajte okoli pogačice v kolenu. Nato razširite noge in ponovite postopek masaže od gležnja do stegen po notranji strani. Vsak del masirajte vsaj 5 minut.

- Masaža zadnjice in zadnji del stegen: v stoječem položaju masirajte z vertikalnimi gibi navzgor in navzdol. Obe nogi in dela zadnjice masirajte vsaj 3 minute.

Opozorila:
- izogibajte se masaži v okolici srca. Ne masirajte na kosteh (komolec, kolki, koleno,…), direktno na popku ali mednožju
- naprava ni vodotesna, zato je ne uporabljajte v kadi!
- naprave ne stresajte, saj lahko pride do notranjih poškodb motorja
- ko vstavite masažno glavo v napravo je ne poskušajte vrteti z roko

Lastnosti:
- napetost: 220 V /~ 60 Hz
- moč: 4,5 ~ 4,8 W

Celulit je še posebej pogost pojav na ženski koži, ki se navzven izraža in tudi največkrat prepozna kot pomarančna koža. Ta oznaka se nanaša na njegovo vizualno dojemanje oziroma na vidno spremenjeno površino kože na področjih, kjer se pojavlja; to so največkrat stegna, boki, zadnjica in nadlakti. S celulitom v lažji ali bolj izraziti obliki se spopada kar 80 odstotkov žensk ne glede na njihovo starost in siceršnjo postavo oziroma telesno težo. Dejavniki za njegov nastanek so kompleksni in najpogosteje med seboj močno prepleteni. Tako celulit povezujemo z dednostjo, hormonskim ravnovesjem, prehrano, telesno aktivnostjo, celo stresom, pri ženskah pa mu daje večjo možnost za razvoj že sama struktura kolagenskih vlaken v podkožju.

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 11 november, 2014.

       

fb-title