Pripomočki

Silikonski pokrov proti prekipevanju
pri kuhanju (SSL-280)
  • Model: SSL-280

Cena:   8.07 € z DDV

Dodaj v košarico:         
Details: Recite stop kipenju! S to pokrovko bo vaš štedilnik zmeraj ostal čist! Silikonski pokrov Spill Stopper omogoča kuhanje na visokih temperaturah brez bojazni, da bi vam prekipelo – s tem omogoča hitrejše kuhanje.

Uporaben je tudi kot parni kuhalnik. Postavite ga nad posodo v kateri vam vre voda in nanj naložite vašo najljubšo zelenjavo in pokrijte s stekleno pokrovko. Zelenjava se bo poparila in tako ohranila vse vitamine in minerale, ki bi jih med navadnim kuhanjem razpustila v vodo, ki bi jo potem zavrgli. Prehranjujte se bolj zdravo s silikonsko pokrovko proti kipenju.

Pokrovka je univerzalna, primerna je za posodo premera od 15 do 25 cm. Prav tako je odporna na visoke in nizke temperature, od -40°C, pa vse do 240°C, kar pomeni, da lahko z njo brez skrbi pokrijete jedi, ki jih pečete v pečici!

Silikonski pokrov proti kipenju je primeren tudi za v mikrovalovno pečico – hrana je v mikrovalovni pečici hitreje pogreta, če jo pokrijete – storite to s silikonsko pokrovko proti kipenju.

Ker je silikon trpežen, lahko pokrovko operete v pomivalnem stroju!

Lastnosti:
- Ekološno prijazna
- Prenese temperature od -40°C do +240°C!
- Uporabna v pečici, mikrovalovni pečici, pomivalnem stroju ter hladilniku in skrinji
- Enostavna za uporabo
- Nelomljiva
- Nelepljiva
- Univerzalna – za posodo premera od 15 do 25 cm

Na voljo v zeleni, rdeči in vijolični barvi!

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 03 januar, 2018.

       

fb-title