´╗┐

Kreme

Tigrova mast z mentolom 3g
  • Model: C-0102

Cena:   1.25 € z DDV

Dodaj v ko┼íarico:         
Details:

Tigrova mast je eno izmed najbolj znanih mazil iz Kitajske. Tigrova mast je vsestransko mazilo, ki ne vsebuje kemikalij. Tigrova mast je iz 100% naravnih zeliš─Ź in eteri─Źnih olj.

Kitajski balzam ali Tigrova mast je aromati─Źen balzam z dodanim ─Źebeljim voskom, izdelan po osnovnem receptu iz Daljnega vzhoda. Eteri─Źna olja mentola, evkaliptusa, ro┼żmarina, cimeta, ingverja in ostala eteri─Źna olja, bodo ob nanosu delovala bla┼żilno na telo. Uporabljate pa jo lahko tudi pri slabemu po─Źutju in prehladih.

Nanesemo po potrebi ve─Źkrat dnevno. Na o─Źiš─Źeno ko┼żo mast porazdelimo in rahlo vtremo, dokler se skoraj ne vpije. Primerna je tudi za mazanje znotraj nosu pri prehladu in sslabemu po─Źutju.

Sestavine tigrove masti, ki naj bi vsebovala tudi tigrovo kost, so dolgo let ostajale skrbno ─Źuvana skrivnost kitajskih zeliš─Źarjev. Da je recept pre┼żivel in da je tigrova mast postala širše uporabljana, je zaslu┼żen kitajski zeliš─Źar Aw Chu Kin. Danes je tigrova mast sestavljena zgolj iz zeliš─Ź in ne vsebuje nikakršnih kemikalij ali ┼żivalskega faktorja, še vedno pa je enako u─Źinkovita.

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 03 julij, 2014.

       

fb-title