Kreme

Tigrova mast z mentolom 3g
  • Model: C-0102

Cena:   1.25 € z DDV

Dodaj v koÅ¡arico:         
Details:

Tigrova mast je eno izmed najbolj znanih mazil iz Kitajske. Tigrova mast je vsestransko mazilo, ki ne vsebuje kemikalij. Tigrova mast je iz 100% naravnih zelišÄ in eteričnih olj.

Kitajski balzam ali Tigrova mast je aromatičen balzam z dodanim čebeljim voskom, izdelan po osnovnem receptu iz Daljnega vzhoda. Eterična olja mentola, evkaliptusa, rožmarina, cimeta, ingverja in ostala eterična olja, bodo ob nanosu delovala blažilno na telo. Uporabljate pa jo lahko tudi pri slabemu počutju in prehladih.

Nanesemo po potrebi večkrat dnevno. Na očišÄeno kožo mast porazdelimo in rahlo vtremo, dokler se skoraj ne vpije. Primerna je tudi za mazanje znotraj nosu pri prehladu in sslabemu počutju.

Sestavine tigrove masti, ki naj bi vsebovala tudi tigrovo kost, so dolgo let ostajale skrbno čuvana skrivnost kitajskih zelišÄarjev. Da je recept preživel in da je tigrova mast postala širše uporabljana, je zaslužen kitajski zelišÄar Aw Chu Kin. Danes je tigrova mast sestavljena zgolj iz zelišÄ in ne vsebuje nikakršnih kemikalij ali živalskega faktorja, še vedno pa je enako učinkovita.

Trenutne ocene: 0

Dodano v katalog dne 03 julij, 2014.

       

fb-title